Stenen voor decoratie en juwelen

Wist u dat u bij Natuurhuis Alterna naast biologische en dieetvoeding ook terecht kunt voor natuurlijke stenen te Herentals als decoratie of juweel? Ideaal om als geschenk te geven aan een vriend(in), familielid of collega.

Halfedelstenen

Halfedelstenen zoals amethist, saffier, topaas en turkoois zijn al eeuwenlang bekend omwille van hun helende werking. Los daarvan zijn ze ook gewoon heel erg mooi om te verwerken in decoratieobjecten en juwelen. Zo vindt u bij Natuurhuis Alterna een ruim aanbod aan halskettingen, armbanden en oorbellen. Een juweel van steen straalt bovendien een natuurlijke charme en klasse uit.

Decoratie

Verder biedt Natuurhuis Alterna een brede waaier aan stenen decoratie. Onze topper is de Himalaya zoutlamp, bekend om de zuiverende en rustgevende werking. Zoutlampen stralen een warm licht uit en laten uw interieur er trouwens heel stijlvol en natuurlijk uitzien. Ze zijn te verkrijgen in diverse formaten en bovendien ideaal om als cadeau te geven. Succes verzekerd.

Theepotten en aardewerk

Graag een decoratieartikel met een gebruiksfunctie? Ontdek dan zeker onze theepotten en vazen in prachtig aardewerk. Ook voorraadpotten, kannen, schalen en kommen uit aardewerk in schitterende natuurtinten kunt u in onze winkel in Herentals vinden. Benieuwd naar onze collectie juwelen en decoratie in steen? Ontdek het in onze webshop of kom even langs in onze natuurwinkel.